• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Recuperarea medicala

Kinetoterapia se defineste ca terapie prin miscarea efectuata, prin programe speciale de recuperare medicala care urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional in diverse afectiuni.

Programele de kinetoterapie sunt personalizate in functie de varsta pacientului, afectiunea pe care o are, tipul de activitate pe care il desfasoara si stadiul de evolutie al bolii, fiind sub supravegherea unui kinetoterapeut.

Kinetoterapia pentru copii este destinata atat bebelusilor cat si copiilor de varsta prescolara sau scolara.

Desfasurarea acestor programe sunt monitorizate indeaproape de specialistii nostri kinetoterapeuti.

Fizioterapia este stiinta care studiaza mecanismele de actiune a factorilor fizici asupra organismului uman si utilizarea acestora cu scop de tratare, profilaxie sau recuperare. Factorii fizici se refera la exercitiile fizice diverse si regulate, masaj, apa, lumina, caldura si electricitatea.

Prin intermediul procedurilor de fizioterapie se obtine recuperarea, mentinerea mobilitatii si reintegrarea in activitatea zilnica normala.

Fizioterapia are efecte antialgice, antiinflamatorii, decontracturante, antiedematoase si miorelaxante.

Este indicata in recuperarea ortopedica, reumatologica, neurologica, dermatologica, in afectiuni ale aparatului respirator, urogenital, ginecologice etc.

Programele de recuperare au ca scop mentinerea organismului intr-o forma sanatoasa, prin imbunatatirea fortei si tonicitatii musculare si eliminarea durerilor.


Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )