• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Radiofrecventa tripolara

Radiofrecventa tripolara

Radiofrecventa tripolara - este o procedura corporala neinvaziva utilizata impotriva celulelor adipoase, vergeturilor si tesutului flasc. Undele de Radiofrecventa penetreaza toate cele trei straturi ale pielii, si cresc temperatura pana la 41-42 grade la suprafata pielii, in timp ce in intermediul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade reusind astfel sa lichifieze si sa elimine depozitele de grasime si tesut adipos din zonele tratate.

Procedura are un rol important de crestere a productiei de colagen-endogen acesta fiind responsabil de aspectul plin de tonifeiere, perfect intins al pielii si de reducerea vergeturilor si a aspectului de coaja de portocala.

Tratamentul nu este dureros, este aplicabil pentru orice tip de piele si se simte o senzatie placuta de caldura. Regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii, aigurandu-i un aspect sanatos si intinerit.

Rezultatele devin vizibile incepand cu prima sedinta, pielea incepe sa fie mai tonifiata, se reduce treptat circumferinta pe zona tratata.

Se recomanda in medie intre 8-12 sedinte la un interval de 2-3 zile, intre sedinte, durata unei sedinte fiind de 20-30 minute.

Radiofrecventa poate fi folosita pentru lipoliza de la nivelul abdomenului, feselor, coapselor, bratelor si al gusei, contribuind la reducerea stratului adipos.

Tehnologia tripolara trateaza celulita incepand de la radacina, estopand de asemeneaa vergeturile si tonifica pielea, contribuie la eliminarea toxinelor, ajuta in procesul de slabire si la oxigenarea tesuturilor.

Contraindicatiile tratamentului sunt: sarcina, alaptarea, menstruatia, stimulatorul cardiac, epilepsie, deficiente renale, boli de piele in zona tratata, hernie, infectii acute ale pielii, prurit, herpes, boli contagioase, boli de sange, in zone cu stift dentar, cancer si proteza metalica in orice zona a corpului si interventii chirurgicale pe aria tratata in ultimele 6 luni.

La nivelul facial, radiofrecventa, tripolara este singurul tratament neinvaziv care stimuleaza refacerea colagenului propriu si a elastinei, asigurand o diminuare vizibila a rindurilor un lifting instant, hranire, fermitate si tonifiere a tenului, trateaza acneea, reduce porii dilatati, atenueaza cearcanele, diminueaza pliurile nazo-labiale si remodeleaza conturul facial, iar tenul isi recapata treptat elasticitatea, iar adamncimea ridurilor scade, conferind o stralucire noua fetei.

Se recomanda asocierea unui regim de viata echilibrat si sanatos, insotit de exercitiile regulate cum ar fi mersul pe jos sau alte activitati aerobice.

Dupa sedinta se recomanda consumarea unui aport suficient de lichide: minim 1,5l de apa / zi, evitarea mancarurilor grase si nesanatoase. Se recomanda sa se evite dusurile calde si sauna pe perioada procedurilor si sa adoptati un stil de viata activ.

Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )