• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Radiofrecventa tripolara

Radiofrecventa tripolara - este o procedura corporala neinvaziva utilizata impotriva celulelor adipoase, vergeturilor si tesutului flasc. Undele de Radiofrecventa cresc temperatura pana la 41-42 grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade reusind astfel sa lichifieze si sa elimine depozitele de grasime si tesut adipos din zonele tratate.

Procedura are un rol important de crestere a productiei de colagen endogen, acesta fiind responsabil de aspectul plin de tonifeiere,ce confera aspectul perfect intins al pielii.

Tratamentul nu este dureros, este aplicabil pentru orice tip de piele si se simte o senzatie placuta de caldura. Regenerarea depozitelor de colagen si elasitina confera femitate si elasticitate pielii, asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit.

Rezultatele devin vizibile incepand cu prima sedinta, pielea incepe sa fie mai tonifiata, se reduce treptat circumferinta pe zona tratata.

Se recomanda in medie intre 8-10 sedinte la un interval de 2-3 zile, intre acestea, durata unei sedinte fiind de 20-30 minute.

Radiofrecventa poate fi folosita pentru lipoliza de la nivelul abdomenului, feselor, coapselor, bratelor si al gusei, contribuind la reducerea stratului adipos.

Tehnologia tripolara trateaza celulita incepand de la radacina, estopand de asemeneaa vergeturile si tonifica pielea, contribuie la eliminarea toxinelor, ajuta in procesul de slabire si la oxigenarea tesuturilor. Se recomanda asocierea unui regim de viata echilibrat si sanatos, insotit de exercitiile regulate cum ar fi mersul pe jos sau alte activitati aerobice.

Dupa sedinta se recomanda consumarea unui aport suficient de lichide: minim 1,5l de apa/zi.

Contraindicatiile tratamentului sunt: sarcina, alaptarea, menstruatia, stimulatorul cardiac, epilepsia, deficiente renale, boli de piele in zona tratata, hernie.

La nivelul facial, radiofrecventa, tripolara este singurul tratament neinvaziv care stimuleaza refacerea colagenului propriu si al elastinei, asigurand o diminuare vizibila a ridurilor si un lifting instant, fermitate si tonifiere a tenului. Deoarece pielea este supusa continuu efectelor mediului inconjurator, tesuturile conective incep sa cada cauzand riduri si alte semne ale inaintarii in varsta. Fibrele elastice ale pielii, colagenul si elastina sunt produse de o celula numita fibroblast, iar energia RF stimuleaza aceste fibroblaste prin penetrarea in straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Incalzirea locala cauzeaza o contractie a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina.

Tenul isi recapata treptat elasticitatea, iar adamncimea ridurilor scade, conferind o stralucire noua fetei.

Clinica Masaya
din sectorul 1

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )

Clinica Masaya
din sectorul 3

Strada Ramnicu Valcea nr 9, Bloc S35 , Parter, Sector 3, Bucuresti ( la 500 m de statia de metrou Dristor )