• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Criolipoliza

Criolipoliza

Criolipoliza este o procedura de remodelare corporala non-invaziva care ingheata celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical si neinvaziv care elimina definitiv grasimile in exces prin inghetarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrana cu gel special cu rol in protectia pielii, apoi analizeaza tesutul si il izoleaza de celelalte.

Dupa cateva minute se simte o senzatie de rece, in faza a doua tesutul absorbit in maner si este adus treptat la temperatura de 20 grade, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grasimilor acumulate pe cale naturala prin sistemul limfactic.

Procedura nu necesita incizii sau anestezie, acesta fiind un avantaj major fata de liposuctie.

Criolipoliza reduce eficient tesutul cu pana la 30% intr-o singura sedinta de tratament. Perioada dintre sedinte trebuie sa fie de 30-40 de zile, pe aceeasi zona, iar rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile, prin scaderea in cm.

Criolipoliza este recomandata pentru toate zonele cu strat de grasime.

Este posibil sa apara o usoara sensibilitate in zona tratata, insotita de umflarea si tumefierea zonei, efecte care dispar rapid.

De retinut este faptul ca odata distruse celulele adipoase nu mai revin in acelasi loc.

Aceasta procedura nu este recomandata persoanelor care sufera sau sunt in perioada de sarcina, inflamatii acute, probleme renale ale ficatului sau inimii, HTA, ulcer gastric sau duodenal, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, boli ale pielii in zona de tratament, femeile aflate in perioada de menstruatie sau la mai putin de 3 luni de la cezariana.

Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )