• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Specialitati

Home Specialitati Nutritie

Nutritie

Informatii utile:

Nutritia este stiinta care interpreteaza interactiunile dintre nutrienti si alte substante din hrana in raport cu mentenanta, dezvoltarea si reproducerea sanatatii sau starii de boala a unui organism.

Dieta unui organism este ceea ce mananca care este determinata de disponabilitatea si procesarea hranei.

O dieta sanatoasa include prepararea corecta a alimentelor care reduce riscul aparitiei toxiinfectiilor alimentare si metodele de stocare a acestora care protejeaza impotriva oxidarii nutrientilor si impotriva caldurii.

Nutritionistul este expertul care rezolva diferitele probleme cu privire la o nutritie sanatoasa. Un specialist in nutritie te ajuta sa economisesti timp si bani, oferindu-ti o solutie eficienta, astfel incat sa nu fie nevoie sa schimbi dietele des, sperand mereu ca acea solutie va functiona.

Mai mult decat atat eviti efectele secundare si complicatiile care pot aparea atunci cand iti dezechilibrezi organismul cu diete experiment.

Prima consultatie la nutritionist are ca scop o anamneza cat mai detaliata in care trebuie sa stabiliti impreuna cat mai in detaliu ceea ce doresti sa obtii in viitor. Este recomandat sa ai un set complet de analize de sange standard pentru vizita la nutritionist.

Nutritionistii dieteticieni sunt profesionisti calificati pentru furnizarea sfaturilor dietetice sigure care include analiza a ceea ce se mananca, a sanatatii nutritionale precum si un plan nutritional personalizat.

Acesta colaboreaza cu medici specialisti pentru asigurarea unei nutritii echilibrate si curative in conformitate cu cele mai noi descoperiri medicale in acest domeniu.

Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )