• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Specialitati

Home Specialitati Cavitatia

Cavitatia

Cavitatia sau liposuctia virtuala reprezinta o metoda eficienta de combatere a celulitei si a adipozitatii localizate cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Aceasta procedura utilizeaza ultrasunetele de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza la nivelul vacuolei de grasime, creeaza microbule de vid in tesuturtile adipoase. Aceste microbule de vid adunand energie isi maresc dimensiunea, exercitand astfel o presiune asupra celulelor adipoase , a caror membrana este intr-un final rupta, iar continutul particulei de grasime se transforma dintr-unul solid intr-un lichid care va fi preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic dintre rinichi si ficat si eliminat treptat din organism.

Cavitatia este o procedura eficienta care ajuta la slabirea localizata prin eliminarea definitiva a depozitelor de grasime de la nivelul soldurilor, feselor, coapselor, abdomenului, bratelor sau barbiei, ofera o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat si imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii. Dupa tratament nu este necesara o perioada de recuperare, dar inainte si dupa tratament este obligatorie hidratarea pentru a stimula actiunea de purificare a ficatului.

Se recomanda sa se efectueze o sedinta de cavitatie de 40 de min pe saptamana sau 2 sedinte de 20 de min cu un interval de 72 de ore intre acestea. Durata tratamentului variaza intre 6 si 12 sedinte pe zona.

In timpul tratamentului se poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala.

Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Tratamentele corporale iti asigura aspectul neted al pielii, iti remodeleaza intregul contur corporal si sculpteaza armonios trupul.

Trebuie adaptat consumul caloric in functie de activitatea fizica desfasurata pentru a slabi in kilograme. Pe baza unei evaluari corporale gratuite, terapeutele centrului Masaya iti vor recomanda si personaliza tratamentele corporale care ti se potrivesc cel mai bine.

Contraindicatii:

  • persoane cu disfunctii renale sau hepatice, diabet,
  • boli cardiace, stimulator cardiac, HTA,
  • boli ale pielii,
  • epilepsie,
  • tumori maligne, hemoragii,
  • varice pe zonele de tratat,
  • sarcina si alaptarea,
  • menstruatia, chisturi ovariene, fibroane sau la mai putin de 1 / 2 ore de la servirea mesei.
Clinica Masaya
din sectorul 1

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )

Clinica Masaya
din sectorul 3

Strada Ramnicu Valcea nr 9, Bloc S35 , Parter, Sector 3, Bucuresti ( la 500 m de statia de metrou Dristor )