• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Specialitati

Home Specialitati Vacuum

Terapia cu Vacuum

Terapia cu Vacuum

Terapia cu vacuum este un masaj profund prin aspiratie al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulita si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii.

Este recomandata in toate tipurile de celulita. Prin adancimea la care lucreaza aceasta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitei, ajutand astfel la disparitia aspectului de coaja de porocala.

Terapa vacuum foloseste o ventuza aplicata pe zonele de tratament si este setata la o anumita frecventa pentru a disloca stratul de celulita si grasime de pe musculatura. Se foloseste un ulei esential si o crema anticelulitica foarte puternica cu actiune lunga de la aplicare.

O sedinta dureaza 20-30 de min in functie de zona tratata si de programul selectat sunt necesare 6-10 sedinte cu pauze de o zi 2 intre ele.

Terapia vacuum genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii sunt vizibile prin scaderea retentiei de apa, eliminarea toxinelor, cresterea fermitatii si tonifierii de la nivelul zonei tratate, atenueaza vergeturile, stimuleaza si relaxeaza musculatura si activeaza metabolismul. Totodata ajuta la scaderea transportului de colesterol si acizi grasi, diminuarea si prevenirea edemelor.

Contraindicatile acestei terapii constau in:

  1. fragilitatea capilara, prezenta varicelor sau vaselor de sange sparte,
  2. prezenta bolilor cardiace, leziunilor deramtice sau bolilor de piele,
  3. epilepsie, hipertiroidie,
  4. menstruatie, femei insarciante sau care alapteaza.

In cadrul clinicii Masaya este disponibila procedura vacuum cu radiofrecventa care trateaza cu succes celulita.

Vacuumul cu radiofrecventa tripolara foloseste acelasi dispozitiv tip palnie pe a carei margini sunt prevazuti polii radiofrecventei, in acest fel vacuumul aspirand in interiorul palniei tesutul ceea ce inseamna ca desprinde partea  adipoasa de cea musculara, obligand astfel peretii celulelor grase sa se sparga.

Iar radiofecventa venita la pachet incalzeste din interior grasimea si o topeste astfel incat atunci cand se produce aspirarea tesutului sa poata fi imprastiata uniform.

Tratamentul anticelulitic cu vacuum si radiofrecventa se poate combina cu cavitatie, drenaj limfatic si masaj si de asemenea cu un stil de viata sanatos si cu practicarea regulata a miscarii.

Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )