• contact@clinicamasaya.ro
 • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Electrostimularea

Electrostimularea

Electrostimularea este o procedura simpla si sigura prin care microcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei tratate, generand o miscare vibratorie a muschilor si astfel se ard caloriile si grasimile aflate in exces.

Electrostimularea este o forma pasiva de slabit, o sedinta de 45 de min echivaland cu cateva ore petrecute in sala de fitness.

Acest tratament este ideal pentru intarirea si definirea musculaturii, ajutand la arderea grasimilor, pierderea in cm, crescand metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei tratate.

Tratamentul prin electrostimulare este o procedura simpla prin care 16 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone, pe capetele muschilor facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creeaza o miscare vibratorie in muschi marindu-le necesarul de energie, iar pentru a se satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din jur.

Senzatia care se resminte in timpul sedintei este foarte placuta, relaxanta, asemenea unui masaj.

Tratamentul trebuie realizat sistematic cu o frecventa de 3-5 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin urmarea unui stil alimentar echilibrat si consumul a cel putin 2 l de apa pe zi.

Beneficiile electrostimularii sunt reprezentate de redarea ferimitatii si a tonusului muscular, reducerea circumferintei din zonele cu probleme, ajuta la scaderea in greutate, accelereaza sinteza de colagen si elastina, ajuta la reducerea celulitei si a aspectului de coaja de porocala, contribuie la cresterea fortei si masei musculare, elibereaza serotonina, diminueaza stresul si durerile musculare, ajuta la accelerarea functiilor organismului si a circulatiei sanguine si combate retentia de apa.

Rezultatele tratamentelor de remodelare corporala difera de la o persoana la alta si sunt complementare unei alimentatii echilibrate.

Contraindicatiile tratamentului de electrostimulare sunt:

 1. sarcina si perioada de alaptare,
 2. epilepsia,
 3. boli de piele,
 4. HTA,
 5. boli cardiace,
 6. probleme ale tiroidei,
 7. menstruatia,
 8. tije metalice,
 9. tromboembolism,
 10. probleme circulatorii.

 

Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )