• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Remodelarea corporala

Remodelarea corporala cuprinde o multitudine de terapii, tehnici si tratamente din care rezulta modelarea liniei corporale prin topirea si eliminarea tesutului adipos.

Tehnologia utilizata in cadrul tratamentelor de remodelare corporala Clinica Masaya, este non-invaziva si readuce fermitatea pielii, reduce grasimea si creste tonifierea musculaturii.

Datorita tehnologiei brevetate la nivel international, Clinica Masaya iti ofera solutii de estetica medicala pentru zonele care se confrunta cel mai des cu probleme: abdomen si flancuri, coapse si fese, brate si genunchi.

Procedurile de remodelare corporala se combina cu programe de sport si planuri alimentare pentru slabit.

O sesiune de tratament se desfasoara sub atenta supraveghere a prsonalului nostru specializat si poate implica ajustari constante pentru a avea rezultatul dorit. Colaborarea cu nutritionistul sau kinetoterapeutul nostru pentru a asigura confortul absolut al pacientului.

In cadul clinicii noatre sunt disponibile urmatoarele proceduri:

Drenaj limfatic

Drenaj limfatic

Drenajul limfatic realizat prin presoterapie, presupune folosirea unui costum special care imbraca picioarele, abdomenul si bratele.

Detalii ...
Electrostimularea

Electrostimularea

Electrostimularea este o procedura simpla si sigura prin care microcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei tratate.

Detalii ...
Cavitatia

Cavitatia

Cavitatia reprezinta o metoda eficienta de combatere a celulitei si a adipozitatii localizate cu rezultate foarte bune.

Detalii ...
Radiofrecventa tripolara

Radiofrecventa tripolara

Radiofrecventa tripolara - este o procedura corporala neinvaziva utilizata impotriva celulelor adipoase

Detalii ...
Vacuum

Vacuum

Terapia cu vacuum este un masaj profund prin aspiratie al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulita

Detalii ...
Criolipoliza

Criolipoliza (vacuum)

Criolipoliza este o procedura de remodelare corporala non-invaziva care ingheata celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism, gradual.

Detalii ...
Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )