• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Blogul Clinicii Masaya

Home Blog

Clinica Masaya

Electrocriolipoliza este metoda perfecta pentru un corp tonifiat


ElecroCriolipoliza este printre cele mai eficiente metode non chirurgicale de slabit, disponibila acum si la Clinica Masaya. Procedura cu ajutorul careia se ajunge la un corp tonifiat este non-invaziva si are in vedere distrugerea celulelor adipoase prin inghetare la -10 grade Celsius.

Diferenta dintre procedeul de slabire si sedintele de electrocriolipoliza de la Clinica Masaya este acela acela ca atunci cand pierdem in greutate, celulele adipoase se micsoreaza, dar numarul lor ramane acelasi. In urma criolipolizei insa, numarul de celule adipoase scade, ceea ca face ca rezultatele obtinute in urma acestui tratament sa fie permanente, iar corpul tonifiat.

Aparatul cu care se efectueaza criolipoliza la Clinica Masaya foloseste  un sistem de racire controlata care nu afecteaza in nici un fel celulele normale dar permite distrugerea celulelor adipoase. Acestea sunt racite, deteriorate si ulterior sunt eliminate din organism prin sistemul limfatic, fara sa afecteze functia hepatica.

Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrana cu gel special cu rol de protectie a pielii. Prin criolipoliza se pierd pana la 5 centimetri in circumferinta in doar 3 saptamani.

!!! Atentie: rezultatul final este vizibil dupa 2-3 luni

Zonele care raspund cel mai bine la aceast tip de tratament, acum disponibil si la Clinica Masaya, sunt abdomenul, soldurile, bratele, coapsele si spatele. Tratamentul se adreseaza pacientelor care au o greutate cu cel mult 10 la suta peste cea normal, dar si celor care au incercat pana acum multe diete fara niciun rezultat. Contraindicatii sunt in cazul femeilor care sunt insarcinate, alapteaza, au afectiuni cornice ale rinichilor sau ale ficatului, sufera de diabetm epilepsie, eczema, hernie ombilicala, hernie hiatala, boli ale pielii in zona de tratament, implanturi din metal sau plastic.

In cadul clinicii noastre mai sunt disponibile urmatoarele proceduri:

  • drenaj limfatic,
  • electrostimulare,
  • cavitatie,
  • radiofrecventa (tripolara),
  • vacuum,
  • criolipoliza prin unde soc (shockwave)
Dr. Tarek Nazer
Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva si chirurgia artroscopica a membrului inferior


Comentarii

1
Gabriela Lacraru 2019-07-25 06:59:34 /
Un doctor exceptional !

Adauga un comentariu

Comentariile pe care le veti posta vor apare dupa aprobarea lor de catre administratorul site-ului. Va multumim pentru intelegere !