• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Blogul Clinicii Masaya

Home Blog

Clinica Masaya

Cum actioneaza criolipoliza asupra grasimii


Slabirea localizata obtinuta prin criolipoliza este o progres revolutionar in estetica. Operatia de liposuctie a fost mult timp solutia ideala pentru a scapa de surplusul de grasime depus pe coapse, genunchi sau abdomen, dar interventia a fost inlocuita cu aceasta procedura minim invaziva, denumita criolipoliza, disponibila acum si la Clinica Masaya.

Criolipoliza se bucura de un mare succes, deopotriva in randul barbatilor, cat si in cel al femeilor. Este o tehnologie noua, aparuta in 2010 in Statele Unite, cu ajutorul careia se poate reduce tesutul adipos subcutanat prin folosirea unei temperaturi scazute (-10 grade) in mod controlat.

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical care la ora actuala elimina definitie grasimile in exces prin inghetarea celulelor adipoase. Este solutia de a pierde centimetri de pe abdomen, coapse, brate sau solduri. Tesutul gras este inghetat si apoi eliminat natural din organism.

Cum actioneaza criolipoliza

Aparatul de ultima generatie cu care se efectueaza tratamentul la Clinica Masaya raceste in mod gradual temperatura la nivelul subcutanat cu ajutorul a doua aplicatoare ce genereaza un efect de vacuum asupra tesutului adipos. Acesta ramâne fixat si izolat, protejad restul tesuturilor si colagenul.

Pe o singura zona pot fi efectuate cel mult 3 sedinte a cate 60 de minute fiecare la un interval de minimum 3 saptamani intre fiecare procedura. Aceasta serie de tratamente poate asigura pacientelor pierdearea a 5-6 cm in circumferinta.

Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita anestezie sau incizii ca in cazul liposuctiei clasice.

Rezultatele sunt vizibile incepand cu primele 15 zile si pana la a treia luna dupa tratament.

Candidatii ideali pentru aceasta procedura sunt pacientii normoponderali sau cei cu grasime localizata in anumite zone dificile.

In cadul clinicii noastre mai sunt disponibile urmatoarele proceduri:

  • drenaj limfatic,
  • electrostimulare,
  • cavitatie,
  • radiofrecventa (tripolara),
  • vacuum,
  • criolipoliza prin unde soc (shockwave)
Dr. Tarek Nazer
Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva si chirurgia artroscopica a membrului inferior


Adauga un comentariu

Comentariile pe care le veti posta vor apare dupa aprobarea lor de catre administratorul site-ului. Va multumim pentru intelegere !