• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Blogul Clinicii Masaya

Home Blog

Clinica Masaya

Scapa de celulita cu radiofrecventa si unde soc


Radiofrecventa tripolara este cea mai noua tehnologie aplicata cu succes atunci cand vrei sa slabesti fara efort. Rezultatele sunt vizibile inca de la primele sedinte si se recomanda pacientelor care se confrunta cu probleme de fermitate sau elasticitate.

Procedura corporala utilizata impotriva celulelor adipoase si a vergeturilor este disponibila acum si la Clinica Masaya. Undele de radiofrecventa cresc temperatura pana la 41-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce la interiorul tesutului tratat aceasta ajunge pana la 60-65 de grade.

Astfel, depozitele de grasime si tesut adipos sunt eliminate in mod natural prin sange si sistemul limfatic. Rezultatele sunt conturare corporala, reducerea circumferintei si a tesutului adipos. Beneficiile sunt imediate si pe termen lung, netezind pielea.

Radiofrecventa tripolara, procedura corporala noua la Clinica Masaya, este o metoda de slabit rapida, usoara, fara durere, iar pacientii se pot intoarce imediat la rutina lor zilnica. Siguranta si eficienta tratamentului au fost dovedite prin teste clinice, tratamentul fiind eficient pentru toate tipurile de piele.

Combinat cu terapia cu unde de soc, care se foloseste de cativa ani in tratamentul celulitei si a remodelarii corporale, rezultatele sunt mult mai usor de obtinut. Undele de soc stimuleaza spargerea celulelor de grasime, drenajul limfatic si formarea de colagen nou.

Numarul recomandat este de 10 sedinte pentru obtinerea unor rezultate maxime. Primele ameliorari apar dupa a doua sedinta iar aspectul continua sa se imbunatateasca si dupa oprirea tratamentului. Specialistii Clinicii Masaya recomanda sa se pastreze un regim hipocaloric, fara sare si consum de cel putin doi litri de apa pe zi, dieta fiind asociata cu cel putin 30 de minute de exercitii fizice. Este contraindicata la persoanele insarcinate, care alapteaza, daca exista o infectie sau o inflamatie locala, pacientilor cu tulburari de coagulare sau sub tratament anticoagulant.

In concluzie, tratamentul de radiofrecventa, combinat cu unde soc, este foarte sigur si fara durere.

In cadul clinicii noastre mai sunt disponibile urmatoarele proceduri:

  • drenaj limfatic,
  • electrostimulare,
  • cavitatie,
  • vacuum,
  • criolipoliza (vacuum),
  • criolipoliza prin unde soc (shockwave)
Dr. Tarek Nazer
Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva si chirurgia artroscopica a membrului inferior


Adauga un comentariu

Comentariile pe care le veti posta vor apare dupa aprobarea lor de catre administratorul site-ului. Va multumim pentru intelegere !