• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Blogul Clinicii Masaya

Home Blog

Clinica Masaya

Cum actioneaza vacuumul asupra tesutului


Toti am auzit de vacuum, dar cei mai multi dintre noi nu stim exact ce presupune aceasta procedura si cum actioneaza asupra tesutului. La Clinica Masaya, tratamentul cu vacuum este integrat intr-un program amplu de remodelare corporala de care pacientele beneficiaza dupa ce discuta cu specialstii nostri.

In urma sedintelor cu vacuum se trateaza celulita si adipozitatile localizate, sunt stimulate drenajul limfatic si circulatia sanguina.

Pacientele care intentioneaza sa apeleze la acest tratament trebuie sa stie ca masajul cu vacuum este unul placut. Intensitatea de lucru se adapteaza in functie de sensibilitatea persoanei, de tipul si gradul de celulita. Caldura emisa ofera o stare de relaxare si confort.

Durata unei sedinte cu vacuum este de doar 30 de minute

Pentru un tratament intensiv de combatere a celulitei, numarul necesar de sedinte este de 2-3 pe saptamana. Pacientele care vor doar sa se intretina sau sa mentina rezultatele obtinute in urma procedurilor combinate de remodelare corporala disponibile la Clinica Masaya vor putea programa o singura sedinta pe saptamana, care dureaza doar 30 de minute.

Specialistii Clinicii Masaya va vor ajuta sa obtineti cu ajutorul vacuumului reducerea celulitei si a centimetrilor in volum prin aspiratia tesutului adipos si imbunatatirea aspectului de coaja de portocala a pielii prin actiunea asupra tesutului conjunctiv cutanat si subcutanat.

Tratamentul cu vacuum stimuleaza vascularizarea, schimburile intercelulare, favorizeaza functionarea sistemului venos si limfactic si decompacteaza nodulii de celule adipoase. Toate aceste efecte au ca rezultat o silueta definita.

In cadul clinicii noastre mai sunt disponibile urmatoarele proceduri:

  • drenaj limfatic,
  • electrostimulare,
  • cavitatie,
  • radiofrecventa (tripolara),
  • criolipoliza prin unde soc (shockwave)
Dr. Tarek Nazer
Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva si chirurgia artroscopica a membrului inferior


Adauga un comentariu

Comentariile pe care le veti posta vor apare dupa aprobarea lor de catre administratorul site-ului. Va multumim pentru intelegere !