• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Blogul Clinicii Masaya

Home Blog

Clinica Masaya

Microneedling


Tu cum ai grija de tenul tau ?
Indiferent de sfaturile dermatologilor sau de calitatea machiajului folosit, pielea poate trada vârsta reala a unei persoane.
Microneedling-ul este cel mai avansat sistem de terapie care vine în ajutor pentru a tine timpul in loc pentru orice persoana.

Ce este Microneedling-ul ?

Tratamentul este o procedura minim-invazia care foloseste o multitudine de ace fine de unica folosinta prin care se realizeaza perforarea controlata a epidermei.
Se injecteaza substante speciale pentru regenerarea profunda a pielii, stimuland productia de colagen si elastina.
Profunzimea tratamentului se stabileste cu specialistul, in functie de nevoile fiecarei persoane si in functie de tipul de piele.

Care sunt beneficiile tratamentului cu Microneedling ?

  • Stimuleaza productia de colagen si elastina
  • Estompeaza ridurile si liniile fine
  • Micsoreaza porii dilatati
  • Hidratraza tenul in profunzime
  • Amelioreza petele pigmentate
  • Elimina cicatricile postacneice
  • Reface tonusul si fermitatea pielii ori regenerarea cutanate intensa

In cat timp apar rezultatele tratamentului facial cu Microneedling ?

In functie de zona tratata, dar si de complexitatea afectiunilor tratate, rezultatele pot fi vizibile la cateva zile, maxim o saptamâna dupa prima sedinta de tratament.

Ce substante se folosesc la terapia cu Microneedling ?

Substantele se folosesc in functie de necesitatile fiecarei persoane .

  • Tratamnet cu plasma proprie - microinjectiile cu plasma proprie reprezinta o tehnologie revolutionara bazata pe bioregenerare. Terapia cu plasma îmbogatita cu trombocite are un efect puternic de rejuvenare faciala prin productia de colagen si elastina.
  • Tratament cu acid hialuronic - ajuta la mentinerea unor caracteristici importante ale pielii precum elasticitatea, supletea si tonusul.
    Substanta ajuta la estomparea ridurilor, a expresiilor fine si confera hidratare intensa a pielii.
  • Tratament cu cockteil-uri cu multivitamine - ajuta la stralucirea pielii si elasticitate prin microimjectii cu acid hialuronic, vitamine, minerale, antioxidanti, coenzime si aminoacizi.

Ce trebuie sa evitam dupa tratament ?

Dupa tratament nu se recomanda aplicarea machiajului sau expunerea la razele ultraviolete .
Se recomanda evitarea folosirii fondului de ten pe baza de retinoizi sau a tratamentului cu izoretinoizi 7 zile dupa tratament .

Cui i se adreseaza tratamentul cu Microneedling ?

Tratamentul se recomanda persoanelor care sunt complexate de riduri si expresii fine, cicatrici postacneice, pori dilatati, pete pigmentate.

Terapeutii Clinicii Masaya au pregatire de specialitate si va ofera consiliere pentru abordarea terapeutica cea mai indicate in functie de nevoile fiecarui pacient.
Tehnologia performanta de ultima generatie ne ofera cele mai bune rezultate.

La Clinica Masaya se monitorizeaza in permanenta nivelul de confort al pacientului in timpul tuturor procedurilor efectuate.

Dr. Tarek Nazer
Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva si chirurgia artroscopica a membrului inferior


Adauga un comentariu

Comentariile pe care le veti posta vor apare dupa aprobarea lor de catre administratorul site-ului. Va multumim pentru intelegere !