• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Blogul Clinicii Masaya

Home Blog

Clinica Masaya

Criolipoliza in combinatie cu electrostimularea


Criolipoliza in combinatie cu electrostimularea

Criolipoliza in combinatie cu electrostimulare este metoda rapida pentru tonifierea si slabirea fara riscul de a avea pielea ne tonifiata in urma procedurilor de remodelare standard .

Fiecare dintre noi se doreste mai frumos si mai suplu, iar  multe persoane se epuizeaza cu diete drastice sau antrenamente sportive dar fara un rezultat intotdeauna vizibil.

Pentru a uita de greutatea in exces, iti propunem sa incerci aparatul nostru de ultima generatie care combina criolipoliza cu electrostimularea musculara, fapt ce asigura sculptarea si finisarea formelor corpului si ajuta la disparitia grasimii si cresterea fermitatii pielii.

Combinatia de stimulare electrica musculara si terapia rece este o metoda de ultima generatie folosita in remodelarea corporala.

In comparatie cu criolipoliza prin vacuumul original, aceasta foloseste 4 placi de racire ce sunt asezate pe zonele problematice unde in acelasi timp se transmite o stimulare electrica musculara. Frigul distruge celulele adipoase iar stimularea electrica a muschiului contribuie la reducerea grasimii, iar astfel se produce activarea metabolismului si se incepe procesul de slabire localizata.

Criolipoliza este o procedura non invaziva ce ingheata celulele adipoase in exces pentru a le elimina gradual din organism.  Pe piele se aplica o membrana protectoare cu un gel special care are rolul de a proteja pielea, iar apoi se aplica dispozitivele si se porneste aparatul care ajunge gradual la temperatura de -10 grade. La inceput se va simti o senzatie de frig intens cu mici intepaturi datorate racirii si a electrostimularii dar vor disparea rapid.

Dupa terminarea tratamentului zona poate fi usor rosie si dureroasa la atingere, dar aceste senzatii vor disparea in scurt timp.

Criolipoliza nu se recomanda daca ai stimulatoare cardiace implantate, corpuri straine metalice in corp, daca ai hipertensiune severa, probleme hepatice, insuficienta renala, boli de piele sau urticarie, daca suferi de degeraturi sau de epilepsie.

Electrostimularea procedura simpla si sigura prin care microcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei tratate, generand o miscare vibratorie a muschilor si astfel se ard caloriile si grasimile aflate in exces.

Beneficiile electrostimularii sunt reprezentate de redarea ferimitatii si a tonusului muscular, reducerea circumferintei din zonele cu probleme, ajuta la scaderea in greutate, accelereaza sinteza de colagen si elastina, ajuta la reducerea celulitei si a aspectului de coaja de porocala.

Metoda este foarte eficienta, fara dureri si fara efecte secundare.

Dr. Tarek Nazer
Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva si chirurgia artroscopica a membrului inferior


Adauga un comentariu

Comentariile pe care le veti posta vor apare dupa aprobarea lor de catre administratorul site-ului. Va multumim pentru intelegere !