• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Consultatii online

Home Consultatii online

Consultatii online

Consultatii online

Consultatie online prin video-call

Consultatia online prin video-call reprezinta o metoda optima de comunicare cu medicul specialist pentru a obtine informatii si sfaturi pentru problema pe care o prezentati, unde puteti explica simptomele dumneavoastra si puteti trimite documentele medicale pentru a le vizualiza medicul, doar accesand mediul online. Aceasta metoda vine in ajutorul pacientilor pentru a beneficia de sfaturi medicale competente si pentru evitarea riscului de deplasare in timpul pandemiei.

Cum poti efectua o programare pentru consultatie online cu videocall ?

Trebuie sa ne contactati telefonic la 0721.197.077 pentru a programa o consultatie, unde se va trasmite data si ora disponibile pentru programarea online.

Cum se efectueaza plata ? Si cat costa serviciul ?

Se va elibera o factura proforma pe care trebuie sa o achitati cu cel putin 24 ore inainte de data consultatiei si sa trimiteti confirmarea platii pe adresa de mail: contact@clinicamasaya.ro

Costul consultatiei online cu Videocall este 100 Ron si include :

  • Convorbirea videocall de 15 minute cu medicul specialist
  • Posibilitatea de a trasmite fisirele ( Rx, RMN , sau alte investiigatii medicale relevante )
  • Sfaturile utile pentru afectiunea dumneavoastra si metodele alternative de tratament temporare.

Ce servicii se ofera :

  • Sfaturi legate de probleme de ortopedie ( Dureri articulare, traumatisme , entorse, tendinite, etc.;)
  • Sfaturi legate de Nutritie si de regim personalizat

Termenii si conditii :

Sfaturile medicale obtinute prin intermediul consultatiei online cu videocall nu înlocuiesc consultul fizic medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa-si fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate prin intermediul online , intrucat acestea sunt metode alternativetemporare si nu reprezinta un diagnostic medical final. Pentru stabilirea unui diagnostic medical de certitudine necesita consultarea fizica a persoanei in cauza de catre un medic specialist.

Consultatia online cu videocall incearca sa ofere informatii profesionale si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra in perioada de Pandemie cu COVID-19, prin care survine un deficit major la serviciile medicale in acest moment. Este importat de subliniat faptul ca informatia prezentata pe acesta metoda de comunicare online cu medicul are un caracter suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dumneavoastra. Scopul acestui videocall este cela de a va furniza sfaturi generale specializate. Aceasta metoda de comunicare trebuie utilizata doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Materialele si sfaturile furnizate de medic prin videocall trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize sau sfaturi medicale finale. Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastra le descrietisi a investigatiilor medicale pe care le aveti in posesie, daca le aveti. Datorita acestui lucru, trebuie sa va asumati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor poate sa determine discordante intre sfaturile oferite si starea dumenavoastra reala de sanatate.

Raspunsurile oferite prin intermediul consultatiei online cu videocall sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind echivalentele unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata online nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Centrul Medical Masaya precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi recep?ionate prin intermediul nostru nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Tarife si plati

1. Timpul alocat de catre medic pentru fiecare videocall poate varia intre 5-15 minute in functie de gradul de discutii si sfaturile necesare pentru fiecare caz in parte, iar pretul este unic de 100 ron pentru acest apel videocall care se va efectua conform programarii si numai dupa ce a fost trimisa confirmarea de plata de catre beneficiar pe baza unei facturi proforme care se va elibera la momentul programarii.

Returnarea platii

Restituirea sumei de 100 ron se poate efectua doar in cazul in care anuntati anularea programarii cu 24 ore inainte de data acesteia, in scris si telefonic iar termenul de returnare este de 10 zile lucratoare , in orice alta situatie prin care beneficiarul nu a anuntat sau nu a anulat inainte de 24 ore de la data programari aceasta nu poate fi returnat.

Limitarea raspunderii

Centrul Medical Masaya nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru informatiile sau tratamentele recomandate prin intermediul online ele fiind doar in scop informativ si neavand certitudinea de diagnostic final fara a avea contact direct cu pacientul.

Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )