• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Blogul Clinicii Masaya

Home Blog

Clinica Masaya

Dr. Tarek Nazer pareri


Dr. Tarek Nazer medic specialist ortopedie si traumatologie, supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva, avand 5 ani experienta in cele mai mari spitale din Marea Britanie.

Doctorul ortoped Tarek Nazer este unul dintre cei mai buni medici ortopezi din tara avand sute de operatii pe an si mii de pacienti consultatii in cadrul clinici noastre.

Anual medicul participa la congeresele internationale pentru a fi la curent cu cele mai noi metode de tratament pe nivel international dar si la cursurile internationale de perfectionare.

In aceasta pagina puteti afla parerea pacientilor si sa adaugati un comentariu legat de experienta dumneavoastra.

Dr. Tarek Nazer
Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva si chirurgia artroscopica a membrului inferior


Comentarii

1
Nicoleta 2018-09-10 07:12:08 /
il recomanda pe d-nul doctor Tarek Nazer cu multa convingere , am fost pacienta dansului cuo artroza la glezna , am fost tratata exceptional in toate punctele de vedere, mi-a explicat toti pasii de tratament calm si pe intelesul meu iar rezultatul este miununa ca ci domnul doctor . Va multuesc Nicoleta Matache
2
angela bogdan 2020-04-13 10:50:14 /
buna ziua , d-l doctor va rog ajutati-ma , nu am posibilitatea momentan sa ajung la dumneavoastra la clinica , am facut 2 infiltratii in ambii genunchi ultima data su sinocrom o monodoza efectul a durat aproximati 5 luni , dl doctor mi-a propus o noua infiltratie la ambi genunchi cu synolis daca bine am inteles , ce pot sa fac mentionez ca am multe kg peste normal si dureri graznice , momentan iau arcocsia de 120 . va rog ajutati-ma cu o indrumare .
3
MARIANA 2020-05-27 02:00:49 /
SUPER MEDIC, recomand din tot sufletul, datorita lui domnul doctor azi merg fara baston si fara dureri . Va mutlumesc om minunat
4
Mirea Florina 2020-09-24 04:09:41 /
In data de 22.09.2020 am avut o interventie de tunel carpian facuta de dl dr Tarek Nazer in cadrul Spitalului Monza Metropoliian. Totul a decurs minunat (pregatire pre si postoperatorie) iar in 3 ore de la operatie s a facut externarea. A doua zi am putut relua activitatea . Ii sunt recunoscatoare pentru grija si atentia ce mi-au fost acordate si recomand cu toata increderea interventiile chirurgicale facute de dansul .

Adauga un comentariu

Comentariile pe care le veti posta vor apare dupa aprobarea lor de catre administratorul site-ului. Va multumim pentru intelegere !