Dr Tarek Nazer pareri

Aflati parerea pacientilor si adaugati un comentariu

Dr Tarek Nazer pareri 1

Dr Tarek Nazer pareri

Dr Tarek Nazer medic specialist ortopedie si traumatologie,  supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva,  avand 5 ani experienta in cele mai mari Spitale din Marea Britanie .

Doctorul ortoped Tarek Nazer este unul dintre cei mai buni medici ortopezi din tara avand sute de operatii pe an si mii de pacienti consultatii in cadrul clinici noastre .

Anual medicul participa la congeresele internationale pentru a fi la curent cu cele mai noi metode de tratament pe nivel international dar si la cursurile internationale de perfectionare .

in aceasta pagina puteti afla parerea pacientilor si sa adaugati un comentariu legat de experienta dumneavoastra .

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Clinica Masaya
Average rating:  
 6 reviews
by Andreea baleanu on Clinica Masaya
Minunat cu adevaratul sens al cuvantului

Un om minunat si un chirurg exceptional , am fost operata la genunchi artroscopie de genunchi acum un an si ma simt minunat .
va super multumesc

by Trandafir Georgiana on Clinica Masaya

Din pacate maximul este de 5 stele dar meritati mai mult, eu sunt operat de o zi si sunt foarte mulțumită si cred ca aceeasi parere o sa o am si peste un an, doi, trei..... aveti o mână de aur si o răbdare cu pacienții cum rar vezi , sunt o persoana care am fost pe la medici si stiu ce spun....va doresc multa sanatate ptr ca daca aveti sanatate puteti muncii si puteti sa ajutati multi oameni. Multumesc frumos.

by Rodica on Clinica Masaya

Sunt operata de proteza la soldul drept acum 3 ani , de minunatul doctor ortoped  Tarek Nazer , pe care il apreciez , il recomand cu toata increderea si ii sunt recunoscatoare tot restul vietii mele , urmeaza sa repet aceasi operatie si la soldul stang peste doua saptamani, pe care o va face aceasi Medic BUn Profesionist si om cu mult suflet , carre ma ajutat sa scap de dureri insuportabile la mers sau la urcat sicoborat pe scari.

Sincera mea pretuire si recunostinta pentru dumneavoastra domnul doctor .

by Lucica Magdalena on Clinica Masaya

Il recomanda pe domnul doctor Tarek Nazer , am inceput cu tratement la ambii genunchi si ma simt mai bine . in curand urmeaza o operatie la genunchiului stang si bineinteles tot cu domnul doctor

by Vito Rizzuto on Clinica Masaya

Să-i dea dumnezeu sănătate și putere de Muncă că este un doctor bun care pune suflet in ce face ma salvat am avut o problemă la gleznă și tibie este un om care comunică cu pacienți foarte atent si doamnele asistente sunt foarte atente apelați cu incredere să-i dea dumnezeu putere de Muncă la toată echipa lor sunt nemaipomeniti iti mulțumesc din inima

by Dumitrascu radu on Clinica Masaya
Medic ortoped de nota 10

Am fost operat de domnul doctor si ma simt extraordinar . Recomand din suflet

One comment

  • Nicoleta spune:

    il recomanda pe d-nul doctor Tarek Nazer cu multa convingere , am fost pacienta dansului cuo artroza la glezna , am fost tratata exceptional in toate punctele de vedere, mi-a explicat toti pasii de tratament calm si pe intelesul meu iar rezultatul este miununa ca ci domnul doctor .
    Va multuesc
    Nicoleta Matache

Add comment


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.