• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Specialitati

Home Specialitati Vacuum

Vacuum

Vacuum

Terapia cu vacuum este un masaj profund prin aspiratie al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulita si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic.

Este recomandata in toate tipurile de celulita. Prin adancimea la care lucreaza aceasta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitei, ajutand astfel la disparitia aspectului de coaja de porocala.

Terapia vacuum foloseste o ventuza aplicata pe zonele de tratament si este setata la o anumita frecventa pentru a disloca stratul de celulita si grasime de pe musculatura. Se foloseste un ulei esential si o crema anticelulitica foarte puternica cu actiune lunga de la aplicare.

O sedinta dureaza 20-30 de min in functie de zona tratata si de programul selectat sunt necesare 6-10 sedinte cu pauze de o zi 2 intre ele.

Terapia vacuum genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii sunt vizibile prin scaderea retentiei de apa, eliminarea toxinelor, cresterea fermitatii si tonifierii de la nivelul zonelor tratate.

Totodata ajuta la scaderea transportului de colesterol si acizi grasi, diminuarea si prevenirea edemelor.

Contraindicatile acestei terapii constau in:

  • fragilitatea capilara, prezenta varicelor sau vaselor de sange sparte,
  • prezenta bolilor cardiace, leziunilor dermatice sau bolilor de piele,
  • epilepsie, hipertiroidie,
  • menstruatie, femei insarcinate sau care alapteaza.
Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )