• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Servicii

Home Servicii

Servicii oferite

Oferim servicii ambulatorii in cadrul unei clinici moderne, folosind cele mai noi metode de diagnostic si tratament.

Igiena, aspectul modern si comportamentul profesional sunt baza serviciilor noastre.

Medicii nostri sunt experti, au cursuri de supraspecializare si experienta in cele mai mari centre din Europa. Ei va acorda consultatii si examen clinic atent pentru a identifica cauzele reale si a discuta variantele potrivite de tratament in detaliu

Contracte speciale cu spitale private

Clinica Masaya a intocmit contracte cu spitale private pentru a oferi pacientilor nostri operatiile necesare intr-o locatie moderna si la preturi speciale. Detalii ...

infiltratii cu PRP

Infiltratii cu PRP

Infiltratiile cu PRP ( plasma imbogatita cu trombocite ) reprezinta metoda revolutionara in tratarea diferitelor afectiuni articulare.

Detalii ...
infiltratii cu cid hialuronic

Infiltratii cu Acid hialuronic

Acidul hialuronic nu este vreo substanta creata in laborator, ci una pe care o secreta in mod normal si organismul nostru si poate ameliora cam toate tipurile de artroze

Detalii ...
infiltratii cu celule stem

Infiltratii cu celule stem

Celulele stem sunt celulele de regenerare ce sunt depozitate in corpul nostru, iar atunci cand apare un proces de distrugere, celulele stem ajuta la vindecarea tesutului afectat

Detalii ...
Fizioterapie

Fizioterapie

Fizioterapia se bazeaza pe stiinta medicala, folosind factori fizici precum curentul electric, caldura, laserul etc. pentru tratarea diferitelor afectiuni ale organismului( ortopedice, reumatice, neurologice ...)

Detalii ...
kinetoterapie

Kinetoterapie

Kinetoterapia reprezinta vindecarea unei afectiuni sau amelioarea simptomelor prin miscare, fiind diferita de sportul sau miscarea pe care o facem la o sala de sport sau fitness

Detalii ...
terapie manuala

Terapie manuala

Este o metoda de tratament in care complexul tehnicilor biomecanice se efectueaza cu scopul de a elimina blocarile functionale musculare prin aplicarea unei forte manuale.

Detalii ...
nutritie

Dieta personalizata

Persoanlizarea dietei se refera la adaptarea regimului alimentar la caracteristicile individuale, persoanle, activitatea desfasurata zilnic, varsta, sex, inaltime, greutate, dar si in functie de preferintele culinare.

Detalii ...
ecografie cardiaca

Ecografie cardiaca

Ecografia este evaluarea non-invaziva a inimii folosind ultrasunetele, ce poate oferi imagini precise ale muschiului, camerelor si structurilor din interiorul inimii. Este o investigatie cu acces facil, nedureroasa si care ofera rezultate in timp real.

Detalii ...
ecografie musculoscheletala

Ecografie musculo-skeletala

Ecografia musculo-schelatala este o metoda diagnostica complexa, precisa, nedureroasa si fara efecte secundare, care perminte explorarea structurilor musculo schelatale si a partilor moi superficiale, aducand informatii similare rezonantei magnetice.

Detalii ...
Osteoporoza

Tratamentul de osteoporoza

Osteoporoza este o boala in care scaderea progresiva a densitatii osoase conduce la reducerea rezistentei oaselor astfel incat persoanele afectate sunt predispuse la aparitia fracturilor. Oasele contin substante minerale, precum calciu si fosfor care le confera duritate si densitate crescuta.

Detalii ...
coloana vertebrala

Evaluarea coloanei vertebrale

Coloana vertebrala este segmentul cel mai important al aparatului locomotor formand scheletul axial al trunchiului. Coloana vertebrala este situata pe linia mediana a trunchiului, in plan superior cu regiunea cefalica, iar inferior prin intermediul sacrului cu oasele bazinului.

Detalii ...
operatii minim invazive

Operatii minim invazive

Interventiile chirutgicale minim invazive se efectueaza cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, fara efectuarea unor incizii mari pe corp. Chirurgia minim invaziva este aplicata prin intermediul camerelor si instrumentelor mici, fapt ce presupune cicatrici mici si o perioada de recuperare mai scurta.

Detalii ...
Clinica Masaya - locatie

Strada Aviator Popisteanu nr 16, sector 1, Bucuresti ( la 800 m de la statia de metrou 1 MAI )