• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Media - Articole din ziare

Home Articole din ziare

Media - Articole din ziare

Dr. Tarek Nazer incearca intotdeuna sa ofere informatii utile cititorilor, pe siturile medicale dar si pe cele de comunicare publica si ziare.

Durerea de genunchi ce nu trebuie neglijata

2015-06-25

Durerea de genunchi reprezinta una dintre cele mai intalnite dureri articulare la tineri si la varstnici, dar de multe ori este neglijata de catre pacienti inca din stadiile incipiente, ceea ce poate duce la complicatii si afectiuni mai grave ulterior.

Durerea poate fi provocata de structurile osoase ale genunchiului (femur, tibie si rotula) sau de ligamente, cartilaje si meniscuri, explica doctorul ortoped Tarek Nazer pentru Ziare.com

Tendinita - ce este si cum o tratam

2015-06-18

Tendinita reprezinta inflamatia dureroasa a tendonului, acesta fiind o extensie specializata a muschilor formata din tesut conjunctiv care leaga fibrele musculare de capetele osoase.

Tendinita, de fapt, este o ruptura partiala a unor fibre de colagen asociata cu edem localizat, explica pentru Ziare.com doctorul ortoped Tarek Nazer.

Noutati despre ruptura ligamentului incrucisat

2015-06-04

Cele mai noi studii indica faptul ca in cazul rupturii ligamentului incrucisat anterior (LIA) reconstructia sa este absolut necesara.

Despre acest subiect, vorbeste pentru cititorii Ziare.com doctorul ortoped Tarek Nazer.

Ce sunt, cum apar si cum poti scapa de monturi

2015-05-28

Monturile sau hallux valgus reprezinta o diformitate a degetului mare al piciorului numit haluce, care apare atunci cand deviaza metatarsul in exterior ajungand sa fie proeminent si varful degetului mare se duce spre celelalte degete, ceea ce este si inestetic pe langa faptul ca e dureros.

Aceasta afectiune este cea mai frecventa diformitate a piciorului si este caracteristica pentru toate varstele si mai frecventa la sexul feminin, explica pentru Ziare.comdoctorul ortoped Tarek Nazer.

Cum sa iti rezolvi problemele la genunchi - Interviu cu dr. Tarek Nazer

2015-04-30

Artroscopia de genunchi reprezinta o interventie simpla, moderna si fara riscuri, ce permite rezolvarea multiplelor probleme de genunchi folosind o metoda minim invaziva.

Despre ce presupune o astfel de interventie, in ce consta si cui ii este recomandata a explicat pentru Ziare.comdoctorul ortoped Tarek Nazer, medic specialist ortopedie si traumatologie, specialist in chirurgie artroscopica, leziuni sportive si proteze personalizate. Acesta introduce o premiera in Romania realizand artroscopie de genunchi cu anestezie locala.