• contact@clinicamasaya.ro
  • Luni - Vineri 8.00 ÷ 20.00

Blogul Clinicii Masaya

Home Blog

Sportul este important pentru articulatii


Este foarte important sa practicam un sport sau macar jumatate de ora pe zi, dimineata cand ne trezim, sa facem cateva exercitii fizice, oricat de simple ar fi ele. Este esential ca un program minim de antrenament sa aiba loc in mod regulat. Nu trebuie sa ajungem la o sala de fitness pentru a face o incalzire.

Nu doar ca acest gen de antrenament iti asigura articulatii sanatoase, ci iti confera si o stare de energie, o circulatie buna si evitarea durerilor articulare, ceea ce poate constitui in final pasi importanti catre o viata sanatoasa.

Alimentatia este la fel de importanta ca si sportul atunci cand vrem sa avem articulatii sanatoase. O dieta adecvata si miscarea se completeaza una pe cealalta.

Incaltamintea adecvata pentru sezonul de iarna trebuie sa fie cu talpa joasa, antiderapanta, pantofii cu toc in cazul doamnelor fiind de evitat mai ales daca pe jos suprafata este alunecoasa.

Dr. Tarek Nazer
Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva si chirurgia artroscopica a membrului inferior


Adauga un comentariu

Comentariile pe care le veti posta vor apare dupa aprobarea lor de catre administratorul site-ului. Va multumim pentru intelegere !